Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

#1 Best Seller

— Superior

A kínálatunkban elérhető legerősebb, egymásra tehető kerítésrendszer, az ARD Superior WPC, azaz fa-műanyag kompozit alapanyagból készül. A szintén e WPC kerítésrendszer részét képező 120x120 mm keresztmetszeti méretű, zártszelvényre húzható nútolt oszlopelem egyszerre ad esztétikus tagolást a kerítésnek, valamint helyet a nútokba behelyezett kerítéselemek hőtágulásához. Ez az egyszerűen, teljesen csavarmentesen alkalmazható WPC kerítésrendszer - az előírásoknak megfelelő telepítés esetén - ennek köszönhetően akár hosszú évtizedeken át tartós és esztétikus lezárása lehet magánkerteknek, zárt kialakításából adódóan biztosítva a családok teljes intimitását is.

— 19.800 Ft/szál

Image

— One Hundred

Az ARD One Hundred kerítés az ARD termékcsalád legújabb, prémium kivitelű kerítéseleme. Filigrán méreteivel a hagyományos térválasztó termékek táborát erősíti. Elsősorban függőleges telepítéshez ajánljuk, de természetesen megoldható a vízszintes kivitelezés is. Teljesen tömör kivitel, megjelenése rusztikus és egyben modern, köszönhetően a kefézett felületnek. Az ARD One Hundred kerítések 3,6 méteres szálhosszban állnak rendelkezésre. A gyártó által javasolt maximális telepítési szálhossz 220 cm.

— 11.200 Ft/szál

Image
Image
Image

— StreamLine

A méltán népszerű fa-műanyag kompozit (WPC) anyagok is kiválóan alkalmasak felületkezelést nem igénylő kerítések készítésére. A 20x140 mm keresztmetszeti méretű AeroWood StreamLine WPC kerítésléc sokoldalú felhasználhatóságát ideális mérete biztosítja. A légkamrás AeroWood StreamLine WPC kerítés a kivitelezési előírások betartása mellett ugyanolyan tartós, mint más tömör változat, a garancia 10 év, míg a várható élettartam ugyancsak több évtized.

— 16.100 Ft/szál

Image

— Neo

Az exkluzív termékeiről ismert MyWPC a gyár WPC kerítésrendszere tekintetében sem kell szégyenkezzen. A Duo-Tone technológia az egymásra tehető MyWPC kerítéselemekre is jellemző, így azok nem homogén színűek. A MyWPC Provence teraszburkolatokhoz hasonlóan mind az elegáns homok, mind a fát idéző barna alapszínű változat exkluzív megjelenést biztosít. Az igényes vevők a már önmagában is különleges Duo-Tone kerítéselemeket az azok rögzítéséül szolgáló, a rendszer részeként elérhető alumínium oszlopelemekkel, valamint szintén alumínium indító és záró profilokkal tehetik még különlegesebbé, hiszen ezek az anyagukban karakteresen eltérő elemek kiemelik a két tónusú WPC szépségét.

— 23.000 Ft/szál

Image
Image
Image

— Forest Plus

A kiváló cseh gyártó a teraszburkolatokon túl felületkezelést nem igénylő kerítések kialakításhoz is kínál minőségi WPC szálanyagokat. Szerkezetét tekintve szintén tömör, felületi megmunkálása pedig a WoodPlastic Premium Forest Plus típusú teraszburkolatéval megegyező, azaz hullámprégelt. A kompozitban lévő magas természetesanyag-tartalomnak, a gyönyörű színeknek és e speciális felületi kialakításnak köszönhetően a kerítéslécek természetes megjelenésűek

— 16.000 Ft/szál

Image
— Címünk
Bemutatóterem
1095 Budapest, Mester u. 85/B
— Elérhetőségeink
info@wpc-kerites.hu
+36 1 445 2827